Az eper az egyik legkedveltebb kora tavaszi gyümölcs, amelyet kár lenne csak frissen fogyasztani, …
Befőzés és savanyítás
Befőzés és savanyítás
Klasszikus körtebefőtt házilag – ahogy nagymamáink készítették
Írta Kaló István
Írta Kaló István
A körtebefőtt az a fajta házi finomság, amelynek illata már önmagában is emlékeket idéz. …
Befőzés és savanyításReceptek és feldolgozás
Csalamádé – a házi savanyúságok királynője
Írta Kaló István
Írta Kaló István
A csalamádé igazi színes kavalkád az üvegben: roppanós káposzta, uborka, répa és paprika keveredik …
Befőzés és savanyításReceptek és feldolgozás
Klasszikus savanyú uborka házilag
Írta Kaló István
Írta Kaló István
Van az a pillanat, amikor az ember kinyitja a kamrát, és megcsapja az ecetes …