A karácsony közeledtével szinte minden konyhában előbb-utóbb megjelenik a mézeskalács illata. Vannak receptek, amelyekhez …
Receptek és feldolgozás
Konyhai receptekReceptek és feldolgozás
Így készítsd el a saját házi karácsonyi teádat kertben termesztett fűszernövényekből
Írta Kaló István
Írta Kaló István
Ahogy a tél első hideg fuvallata végigsiklik a kert felett, és a kora reggeli …
Befőzés és savanyításReceptek és feldolgozás
Így készíts házi eperlekvárt
Írta Kaló István
Írta Kaló István
Az eper az egyik legkedveltebb kora tavaszi gyümölcs, amelyet kár lenne csak frissen fogyasztani, …
Konyhai receptekReceptek és feldolgozás
Almakompót recept, ahogy a nagyi készíti
Írta Kaló István
Írta Kaló István
Az almakompót illata azonnal felidézi a gyerekkor meleg konyháját, amikor a tűzhelyen lassan rotyogott …
Konyhai receptekReceptek és feldolgozás
Így készül a kökénylikőr – házi recepttel
Írta Kaló István
Írta Kaló István
A kökény (Prunus spinosa) az egyik legértékesebb vadon termő bogyós gyümölcsünk. Kékesfekete termése apró, …
Befőzés és savanyítás
Klasszikus körtebefőtt házilag – ahogy nagymamáink készítették
Írta Kaló István
Írta Kaló István
A körtebefőtt az a fajta házi finomság, amelynek illata már önmagában is emlékeket idéz. …
Befőzés és savanyításReceptek és feldolgozás
Csalamádé – a házi savanyúságok királynője
Írta Kaló István
Írta Kaló István
A csalamádé igazi színes kavalkád az üvegben: roppanós káposzta, uborka, répa és paprika keveredik …
Befőzés és savanyításReceptek és feldolgozás
Klasszikus savanyú uborka házilag
Írta Kaló István
Írta Kaló István
Van az a pillanat, amikor az ember kinyitja a kamrát, és megcsapja az ecetes …
Konyhai receptekReceptek és feldolgozás
Így készíts házi vegetát egyszerűen!
Írta Kaló István
Írta Kaló István
A házi vegeta készítése igazi öröm azoknak, akik szeretik tudni, mi kerül az ételükbe. …